Voetbal liefhebbers

Vanaf medio juni openen we weer onze deuren en dan staan we weer voor iedereen klaar met een sfeervol gastvrij en oergezellig sportcafé.nieuw cafe

We hebben zeker niet stil gezeten afgelopen maanden zo hebben we ook gekeken naar een nieuw op te starten zaalvoetbal competitie en bij deze willen we jullie ook de mogelijkheid aanbieden om in te schrijven ( zie bijlage ) voor een gezellige sportieve competitie voor een aantrekkelijke prijs, de zaterdag voor € 280,00 en de zondag hangt af van het aantal teams '' des te meer teams hoe lager de prijs ''. We gaan samenwerken met het SSL ( sportservicepunt langedijk ) dit is om een stabiele en duidelijke competitie neer te zetten.

Competitie info; We gaan spelen met 2 á 3 poules en 10 teams per poule 5 wedstrijden op een avond uit één poule. Er wordt gespeeld 40 minuten per wedstrijd en het eindsignaal is tevens het begin signaal de eerste wedstrijd begint om 19.30 uur. Mocht een team afzeggen ( liefst 2 dagen van te voren ) dan regelen we een ander team van hetzelfde niveau ( dit om veel inhalen te voorkomen ).

Op AZ zaterdagen wordt er niet gespeeld mits er teams zijn die wel willen spelen. We hebben een vaste man voor achter de tijdwaarneming. Scheidsrechters zijn ook geregeld ( graag met respect behandelen ) Competitie gaat in op 1 oktober en stopt medio april. ( vanaf mei start de zomer competitie !!!! ). Van half december tot begin januari wordt er niet gevoetbald ( i.v.m. het kersttoernooi ).
Wedstrijdballen worden gesponsord door sport2000 Alkmaar !!!!!!

Inschrijfgeld kan contant of via de bank worden voldaan.

We streven er naar om de uitslagen en standen zo snel mogelijk te publiceren ( woensdags na het weekend )

Bij veranderingen wordt er telefonisch contact gezocht dit is duidelijk en helder.

Mochten er nog vragen zijn chroom niet en mail of bel ( 06-31948141 Mike )

Wij hebben er zin in en staan al te trappelen om jullie te ontvangen graag zien we de inschrijfformulieren via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of vanaf juni aan de bar verschijnen. Let op via facebook komt er straks een mooi openings progamma vóór iedereen !!!!!!!!

Groetjes,
Mike ( Sportcafé de oostwal ) & Wendy ( SSL )

mike deur open